Flipkart Fake Or Not Fake Contest Quiz Answers Today 14 September 2020 | Win Exciting Gifts

Flipkart Fake Or Not Fake Contest Quiz 14 September 2020 Answers

Flipkart Fake Or Not Fake QuizFlipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 14 September 2020 Today Win – Hello guys, hope you all are well & good and enjoying our daily posts on Amazon & Flipkart Quiz Answers, Offers , Recharge tricks and many more. Today in this article I am going to share the correct answers of Flipkart Fake Or Not Fake Quiz. You can submit the correct  Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers & enter the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Lucky Draw and get a chance to win Exciting gifts.

As we all know Flipkart Fake Or Not Fake Quiz  is live now. You can win exciting gifts, gems & many more by answering the correct answers of all the 5 questions. As you already know, we at muffgear.com always shares Amazon & Flipkart quiz answers on a regular basis. So if you want daily Amazon & Flipkart Quiz Correct Answers then don’t forget to visit our blog.

Flipkart Fake or Not Fake Contest Quiz is a Fact based quiz in which Flipkart Asks 5 questions to the viewers and the viewers have to answer that weather the question asked is Fake or Not Fake. You Can Play The Flipkart Fake Or Not Fake Quiz And Win Assured Prizes. If You Are Looking Fast And Right Answers Here Are All 5 Correct Answers Of The Quiz.

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz


Flipkart Fake Or Not Fake Quiz 14 September 2020 – How to Play

  1. Download & install the Flipkart app in your smartphone.
  2. Open the app and Sign Up/Sign In into amazon account.
  3. Open Games Section In The App & Find Fake Or Not Fake Contest.
  4. Now just click on the banner & you are able to start the Quiz by clicking on the “Start” button.
  5. Now answer according to below posted answers.

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz 14 September 2020 Answers – Win Exciting Gifts

Q1: 1. The River Indus Originates In China

Answer 1: Not Fake

Q2: 2. The Word ‘Quarantine’ Comes From A Word Which Means 40 Days

Answer 2: Not Fake

Q3: 3. There Was A Superhero Comicbook Based On Sunil Gavaskar

Answer 3: Not Fake

Q4: 4. Zebras Are White Skinned Animals With Black Stripes

Answer 4: Fake

Q5: 5. 5G Cellular Network Is Causing Birds To Die

Answer 5: Fake


Also Read: –


5 Sept Answers:

Q1: A Goat Was Arrested For Not Wearing A Mask In Kanpur

Answer 1: FAKE

Q2: A Goat Was Arrested For Not Wearing A Mask In Kanpur

Answer 2: NOT FAKE

Q3: ‘Zindagi Na Milegi Dobara’ Was Shot During The Tomatina Festival In Spain

Answer 3: FAKE 

Q4: Humans Are Capable Of Balancing A Car On Their Head

Answer 4: NOT FAKE

Q5: Indian Railways Transport More People Than The Australian Population Every Day

Answer 5: NOT FAKE

4 Sept Answers:

Q1: 1. Salman Khan’s Film ‘Sultan’ Was Originally Titled ‘Dangal”

Answer 1: NOT FAKE 

Q2: 2. Sourav Ganguly Is The First BCCI President Who Was Formerly The Indian Team’s Captain

Answer 2: FAKE 

Q3: 3. P.M. Narendra Modi Bowed To A Statue Of Pandit Jawaharlal Nehru

Answer 3: FAKE 

Q4: 4. Snakebites Can Be Treated By Sucking Out Venom Orally

Answer 4: FAKE 

Q5: 5. Mahatma Gandhi’s Iconic Glasses Were Sold For USP 340000 In UK

Answer 5: NOT FAKE

3 Sept Answers:

Q1: Watching TV Too Closely Causes Damage To Eyes

Answer 1: FAKE 

Q2: Indian Farmers Are Using Coca Cola To Protect Crops From Pests

Answer 2: NOT FAKE 

Q4: Aamir Khan Wore His Wife’s Earrings In The Movie ‘Lagaan’

Answer 4: NOT FAKE

Q4: P.M. Narendra Modi Is The Most Followed Indian On Twitter

Answer 4: NOT FAKE

Q5: A Maximum Of 414 Runs Can Be Scored In An Over Of Cricket

Answer 5: FAKE

2 Sept Answers:

Q1: 1. Khardung La In Ladakh Is The World’s Highest Motorable Road

Answer 1: Fake

Q2: 2. Healthy People Are Recommended Not To Wear Masks Says Govt. Of India

Answer 2: FAKE

Q4: 4. N. R. Narayana Murthy’s Son-In-Law Is The British Finance Minister

Answer 4: NOT FAKE

Q4: 4. A Hindu Temple Is Depicted On Cambodia’s National Flag

Answer 4: NOT FAKE 

Q5: 5. Consuming Lots Of Carrots Causes Skin To Turn Orange

Answer 5: NOT FAKE 

1 Sept Answers:

Q1: 1. Peanuts Are Of Indian Origin

Answer 1: FAKE

Q2: 2. Bengaluru Traffic Delayed A Terrorist Attack

Answer 2: NOT FAKE

Q4: 4. Arjun Rampal’s Grandfather Designed An Artillery Gun For India

Answer 4: NOT FAKE

Q4: 4. India Shares Its Longest Land Border With Bangladesh

Answer 4: NOT FAKE

Q5: 5. IPL Is The World’s First Professional T20 Cricket League

Answer 5: FAKE

41 August Answers:

Q1: In Vizag A Bus Stop Has Been Named After A Stray Dog

Answer 1: NOT FAKE

Q2: Consuming Spicy Food Can Cause Ulcer

Answer 2: FAKE

Q4: Kalpana Chawla Was The First Indian Female Citizen To Go To Space

Answer 4: FAKE

Q4: There Is An Active Volcano In India

Answer 4: NOT FAKE

Q5: Shri Narendra Modi Is The Only PM In India Who Is Born After Independence

Answer 5: NOT FAKE

40 August Answers:

Q1: After Trying Covid 19 Vaccine Russian President’s Daughter Found Dead

Answer 1: FAKE

Q2: Indore Has Been Ranked The Cleanest City Of India For The 4th Time

Answer 2: NOT FAKE 

Q4: Any Food Cooked During Solar Eclipse Can Be Poisonous

Answer 4: FAKE 

Q4: Hair Of A Girl Can Grow More Than 14 Feet In Length

Answer 4: NOT FAKE

Q5: TN Police Adopts A Popular Meme To Spead The Message Of Staying Home During Lockdown

Answer 5: NOT FAKE 

29 August Answers:

Q1: Eating Chili Can Cause An Hole In The Human Throat

Answer 1: NOT FAKE

Q2: Humans Use Only 10% Of Their Brain

Answer 2: FAKE

Q4: Coronavirus Was Discovered Over 50 Years Ago

Answer 4: NOT FAKE

Q4: Watermelon Like Fruit Is Blue Inside Found In Japan

Answer 4: FAKE

Q5: Revolt Of 1857 Was The First Indian Uprising Against The Britishers

Answer 5: FAKE

28 August Answers:

Q1: Venus Flytrap Can Count

Answer 1: NOT FAKE

Q2: Dust Is Mostly Made Up Of Skin That Human Shed

Answer 2: FAKE

Q4: Indian Teenager Invented Anti-Rape Shoes

Answer 4: NOT FAKE

Q4: Rapper Badshah Stage Name Was Inspired From SRK’s Hit Film

Answer 4: NOT FAKE

Q5: Bus In Delhi Filled With Water During Monsoon

Answer 5: FAKE

27 August Answers:

Q1: The Great Wall Of China Is Visible To The Naked Eye From Space

Answer 1: FAKE

Q2: Lake Water Can Change Colour From Blue To Pink

Answer 2: NOT FAKE

Q4: M.S. Dhoni Is Not The Only Cricketer To Captain Chennai Super Kings

Answer 4: FAKE

Q4: Avoiding Sweets Prevent Diabetes

Answer 4: FAKE

Q5: Animals Can Also Be Infected By Covid-19

Answer 5: NOT FAKE

214 August Answers:

Q1: Hindi Is The National Language Of India Unanswered

Answer 1: FAKE

Q2: Chocolate Snowfall Observed In Switzerland

Answer 2: NOT FAKE

Q4: Diamond Rainfall Occurs On Jupiter And Saturn

Answer 4: NOT FAKE

Q4: Wuhan Residents Ignore Social Distancing Rules And Party

Answer 4: NOT FAKE

Q5: Indian Army Mountaineering Expedition Team Finds Mythical Animal Yeti’s Footprints

Answer 5: NOT FAKE


More Details of this Flipkart Fake Or Not Fake Quiz:

1. This  Contest Will Commence On 41th August 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 41th August 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).

2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On Flipkart.Com.

4. Once You Have Signed-In To Flipkart.Com, You Can Participate By Navigating To Flipkart The Quiz Show Page Where 5 (Five) Contest Questions Will Be Posted During The Contest Period.

4. Thereafter, If You Answer All The Contest Questions Correctly, You Will Be Entitled To A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered All The Contest Quiz Questions Correctly.

5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out At The End Of The Contest Period And A Total Of 1 (One) Participants Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.

14. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning Quiz Each (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).

7. Each Winner Will Be Eligible For Winning One Prize Under This Contest Only.

8. Each Winner Will Be Required To Claim The Prize As Per The Requirements Prescribed Below In These T&Cs.

Leave a Comment